+30. 2310 229329

Πρωτοποριακές Θεραπείες με Βλαστοκύτταρα


Α) Μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες

Τελευταία η μέθοδος PRP προσφέρει νέες επαναστατικές προοπτικές στην αναγέννηση του δέρματος , στην πρόληψη και καταπολέμηση της γήρανσης.
Χρησιμοποιώντας τους αυξητικούς παράγοντες του αίματος του ίδιου ατόμου με την μέθοδο της μεσοθεραπείας ενεργοποιούμε τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, μετατρέποντάς τα σε ινοβλάστες που στη συνέχεια παράγουν καινούργιο κολλαγόνο και ελαστίνη. Η μέθοδος αυτή αποτελεί απάντηση της επιστήμης στην απαίτηση για νεανικό σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Είναι μια διαδικασία σύντομη και ανώδυνη με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αξιοποιώντας τα ευεργετικά στοιχεία του ίδιου μας του οργανισμού.
Μία συνεδρία είναι αρκετή για την ανανέωση της επιδερμίδας και μπορεί να επανελήφθη μετά από 3-4 μήνες.Διαρκεί περισσότερο από οποιαδήποτε παραδοσιακή μεσοθεραπεία χάρη στην δυναμική των βλαστοκυττάρων.

Β) Λιποπρόσθεση με τη μέθοδο PRP

Το τελευταίο χρόνο χρησιμοποιούμε τη μέθοδο PRP (αυξητικοί παράγοντες αίματος) στην λιποπρόσθεση. Αναμιγνύουμε τους αυξητικούς παράγοντες του πλάσματος του αίματος με το λίπος και έτσι δημιουργούμε προϋποθέσεις καλύτερης αιμάτωσης του λίπους στο σημείο που το τοποθετούμε (εννίουμε) και εξέλιξη των βλαστοκυττάρων του περιβάλλοντος ιστού σε ινοβλάστες ,δημιουργώντας έτσι καινούργιο κολλαγόνο και ελαστίνη.
Τελικά πετυχαίνουμε αφενός σταθερό και ποιοτικό αποτέλεσμα και αφετέρου ριζική αναδόμηση του δέρματος.


Γ) Θεραπεία τριχόπτωσης - αραίωσης μαλλιών

Με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας εφαρμόζουμε σύγχρονες θεραπείες για την τριχόπτωση και αραίωση των μαλλιών.
Η χρήση των βλαστοκυττάρων έχει δώσει νέες διαστάσεις και προοπτικές στην αντιμετώπιση των δύσκολων αυτών προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής.
Στο DERMIS CLINIC χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα πρωτόκολλα που σε συνδυασμό με τα βλαστοκύτταρα επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.