+30. 2310 229329

 

14677118904796

 

Γλυπτική Σώματος

Η σωστή διατροφή και γυμναστική είναι πολύ σημαντικά, αλλά δεν είναι αρκετα για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά την διαμόρφωση του σώματος μας.
 
Την τελευταία πενταετία η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αισθητική δερματολογία.

Το κύριο πλεονέκτημα του KONTRUR είναι η ικανότητα του να εστιάζει σε συγκεκριμένες περιοχές, με τέτοιον τρόπο που αδυνατούν να καταφέρουν οι δίαιτες και η γυμναστική.

Έχει άμεσα αποτελέσματα;

Το Kontur MD είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα Multi Polar Radio Frequency (Πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας) για τη σύσφιξη του δέρματος, λιποδιάλυσης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του σώματος.

Η νέα συσκευή Πολυπολικών Ραδιοσυχνοτήτων Kontur MD χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία CMF/TOP και DVTP που την διαφοροποιεί από άλλα πολυπολικά συστήματα ραδιοσυχνοτήτων.

Το νέο μηχάνημα Kontur MD Multi Polar RF εμφανίζει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα του μετά από 6-8 θεραπείες.

 

Τεχνολογία Kontur MD: Πολυπολική Ρασιοσυχνότητα

Η Πολυπολική Ρασιοσυχνότητα (Multi Polar RF) με το νέο DVTP (εν τω βάθει Ογκομετρικό Θερμικό Προφίλ), είναι  ειδικά σχεδιασμένο για την αποτελεσματική διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος.

Η τεχνολογία ης Πολυπολικής Ραδιοσυχνότητας (Multi Polar RF) με DVTP είναι πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες τεχνολογίες , καθώς η θερμική ενέργεια εισχωρεί βαθύτερα στους ιστούς.

Η μοναδική δυνατότητα εναλλαγής πολικότητας (DVTP) επιτρέπει την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη στόχευση του λιπώδες ιστού με καθόλου ή ελάχιστο πόνο.
 

homepagegraphic

 

 

Πως λειτουργεί;

Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή απελευθερώνει ραδιοσυχνότητες οι οποίες προκαλούν θέρμανση στους βαθύτερους επιδερμικούς και υποδερμικούς ιστούς διασπώντας το συσσωρευμένο λίπος.

Η απορρόφηση των ραδιοσυχνοτήτων διασπά τα λιπίδια και την μοριακή τους σύνθεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άμεση βελτίωση των προβληματικών περιοχών ενώ παράλληλα ενεργοποιεί καινούργιο υγιές κολλαγόνο και ελαστίνη.

Έχει άμεσα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα γίνονται πολύ γρήγορα ορατα, με ανώδυνο και ευχάριστο τρότο. Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων βαθιάς διείσδυσης έχει ως αποτέλεσμα μια αίσθηση ζεστασιάς, παρόμοια με αυτή του deeptissue massage.

 

Επανόρθωση περιγράµµατος σώµατος. Μοναδικά αποτελέσματα.

Το KONTUR MD µε τα µοναδικά χαρακτηριστικά DVTP και CMF/TOP έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποτελεσµατική επανόρθωση του περιγράµµατος του σώµατος.

 Τι είναι η τεχνολογία DVTP; Σε τι διαφέρει;

Ο τρόπος που επιχειρούν οι πολυπολικές RF είναι πιο αποτελεσµατικός τόσο για την λιποδιάλυση όσο και για την καταπολέµηση της κυτταρίτιδας. Η αποτελεσµατικότητά του οφείλεται στο γεγονός οτι η θερµική ενέργεια εισχωρεί βαθύτερα στους ιστούς σε σύγκριση µε άλλες αντίστοιχες τεχνολογίες. 

Πως βοηθά; 

Έχοντας καλύτερη, ασφαλέστερη διείσδυση θερµότητας και τη µοναδική δυνατότητα εναλλαγής πολικότητας (DVTP) επιτρέπει την αποτελεσµατικότερη και ασφαλέστερη στόχευση του λιπώδους ιστού µε καθόλου ή ελάχιστο πόνο. 

Πως βοηθά το CMF/TOP; 

Η µοναδικότητα της συνέργιας CMF/TOP εγγυάται την οµοιογενή και σε διαφορετικά επίπεδα κατανοµή της θερµότητας, δίνοντας ταυτόχρονα τόσο σύσφιξη όσο και διάσπαση του λίπους.

Τι είναι το CMF/TOP; CMF (αυτόµατη εναλλαγή συχνοτήτων) 

Υπάρχει µια ενσωµατωµένη επιλογή από 3 συχνότητες: 0,5MHz ή 0,75MHz ή 1MHz ή η αυτόµατη εναλλαγή αυτών (waving frequencies). Η αυτόµατη εναλλαγή συχνοτήτων σε χρονικούς κύκλους επιτρέπει στην θερµότητα να διεισδύει ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη δηµιουργώντας αίσθηση µασάζ.
TOP (αυτόµατη εναλλαγή πολικότητας) Η αλλαγή της πολικότητας κάθε ηλεκτροδίου εξασφαλίζει την αύξηση της θερµοκρασίας των ιστών στο µέρος του σώµατος όπου έχουµε επικεντρώσει την θεραπεία. Ο χρόνος αλλαγής της πολικότητας µπορεί να καθοριστεί από 1 έως και 7,5 δευτερόλεπτα σε εξειδικευµένες θεραπείες

Πως βοηθά το CMF/TOP;

 Η µοναδικότητα της συνέργιας CMF/TOP εγγυάται την οµοιογενή και σε διαφορετικά επίπεδα κατανοµή της θερµότητας, δίνοντας ταυτόχρονα τόσο σύσφιξη όσο και διάσπαση του λίπους.