+30. 2310 229329

 Radiesse-The V-Effect
 
15 FACE.Web .Radiesse
 
 
Τι είναι το Radiesse
Το Radiesse είναι ένα νέο μαλακό, μη μόνιμο ενέσιμο υλικό, το οποίο είναι πλήρως βιοσυμβατό και αποικοδομήσιμο λόγω των μικροσφαιριδίων ασβεστούχου υδροξυαπατίτη που περιέχει. Οι εγχύσεις του υλικού πραγματοποιούνται στο ανώτερο στρώμα του υποδόριου ιστού (χόριο) και χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει τον χαμένο όγκο, να γεμίσει τις εμβαθύνσεις του δέρματος και το σημαντικότερο για να προσδώσει στο πρόσωπο το χαμένο σχήμα του. Ταυτόχρονως όμως χάρη στην ιδιότητά του να προκαλεί νέοκολλαγένεση, είναι ιδανικό γιατι προσφερει άμεσο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.
 
Ποιά είναι η διαφορά του Radiesse σε σχέση με άλλα υλικά πληρώσεως 
Η ουσιαστική διαφορά είναι το λεγόμενο υγρό lifting κοινώς γνωστό ως V-effect. 
Η μοναδική σύνθεση του Radiesse, το καθιστά πρωτοπόρο στην ανάκτηση του χαμένου σχήματος του προσώπου. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες για την καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης το αποτέλεσμα με το Radiesse διαρκείεως και 2 ετη και τα αποτελέσματα είναι αμεσότερα σε σύγκριση με άλλα ενέσιμα υλικά.
 
 

Πως λειτουργεί το Radiesse

 γελη υδροξυαπ
Το Radiesse από την στιγμή που θα ενεθεί συνεχίζει και δρά σε βαθος χρόνου. Κατά την έγχυση του ο υδροξυαπατίτης διαπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των παρακείμενων ιστών δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο αναπτύσσεται το νέο κολλαγόνο. Τα μικροσφαιρίδια του Radiesse™ ενεργοποιούν το μηχανισμό παραγωγής του κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή εφαρμογής του. Ακόμα και όταν απορροφηθεί το Radiesse από τον οργανισμό, στο σημείο θα παραμείνει το νέο κολλαγόνο που θα διατηρήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα για μακρύ χρονικό διάστημα.
 
 
 
 
 
 
Περιοχες θεραπείας με το Radiesse 
                                                                                                                           
image versatility
 
-Λοβοί αυτιών (earlobe)
-Γέφυρα της μύτης (bridge of the nose)
-Ρινοχειλικές αύλακες (nasolabial folds)
-Ζυγωματικά (cheekbone)                                                                                 
-Μάγουλα  (cheek/hollow cheek)                                                                    
-Γραμμές μαριονέττας (marionette lines)
-Περίγραμμα προσώπου (lower jawline)
-Πηγούνι (chin)
-Χέρια (back of the hand)
 
Πόσο σύντομα περιμένουμε τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εμφανή από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετά το τέλος της θεραπείας.Αντίθετα με άλλα ενέσιμα υλικά κατά την εφαρμογή του Radiesse δεν γίνεται υπερδιόρθωση έτσι το άμεσο αποτέλεσμα είναι καλύτερο σε σύγκριση με άλλα ενέσιμα υλικά και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις δραστηριότητες τους την επόμενη ημέρα. Για τους περισσότερους ασθενείς μια εφαρμογή είναι αρκετή, σε ορισμένους άλλους όμως μια δεύτερη επίσκεψη μετά 2-3 μήνες επιτυγχάνει το βέλτιστο αποτέλεσμα.
 
Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα με το Radiesse™ για λείο, ελαστικό και σφριγηλό δέρμα είναι εμφανή έως και 2 χρόνια αναλόγως τον ασθενή.
 
Πονάει η θεραπεία με το Radiesse
Η θεραπεία με το Radiesse είναι μια απλή, ασφαλής και γρήγορη θεραπεία. Η εφαρμογή με το Radiesse γίνεται κατά την διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψης στο ιατρείο και διαρκεί από 30 εως 60 λεπτά. Η διαδικασία είναι ανώδυνη λόγω της λιδοκαΐνης (αναισθητικό) που περιέχει, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον και μια τοπική αναισθητική κρέμα. 
 
Αν κάνω θεραπεία με το Radiesse πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω
Συνήθως άμεσα! Μέσα σε 10 κιόλας λεπτά μπορεί κάποιος να επιστρέψει στην δουλειά του ή στην οποιανδήποτε ενασχόληση του. Για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να αποφευχθούν για τις επόμενες 2 ημέρες οι έντονες μιμικές κινήσεις, το έντονο κρύο, η UV ακτινοβολία καθώς και η χρήση σάουνας και solarium.
 
Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεια με το Radiesse
Το Radiesse έχει ελεγχθεί κλινικά επί σειρά ετών καθώς παλαιότερα χρησιμοποιείτο για την διόρθωση βλαβών στις φωνητικές χορδές. Το 2006 έλαβε την έγκριση του Αμερικανικού FDA και της Ευρωπαικής Ενωσης για την διόρθωση των ρυτίδων, το γέμισμα του γηρασμένου προσώπου και των χεριών και την διόρθωση του περιγράμματος της μύτης, της γνάθου, του πηγουνιού, την ανόρθωση των ζυγωματικών , αλλά και την αντιμετώπιση της λιποατροφίας του προσώπου η οποία παρατηρείται σε ορισμένες ασθένειες.
 
Ποιές είναι οι αντενδείξεις για το Radiesse
Δεν συνίσταται η χρήση του Radiesse κατά την διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας, σε άτομα με γνωστή υπερευαισθησία στον υδροξυαπατίτη, σε άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα ή νόσους που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό καθώς και σε άτομα με τοπική φλεγμονή στις περιοχές της έγχυσης. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας πριν την έγχυση αποθαρύννεται έντονα η χρήση υψηλών δόσεων ασπιρίνης, αντιφλεγμονωδών και αντιπηκτικών φαρμάκων.
 
Ποιές είναι οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Radiesse
Οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ερυθρότητα στην περιοχή της έγχυσης, οίδημα και ευαισθησία ή μούδιασμα και τέλος κάποιες τοπικές εκχυμώσεις. Οι συγκεκριμένες ανεπιθύμητες ενέργειες οφείλονται στις ενέσεις και αν εμφανιστούν  διαρκούν λίγες ώρες ή ημέρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς αναφέρουν μια ήπια ενόχληση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Σε σπάνια περιστατικά αναφέρεται επιβραδυνόμενο οίδημα που εμφανίζεται σε 1 ή 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή και αποδράμει με ήπια αντιφλεγμονώδη.
 
Πόσο κοστίζει το Radiesse
Το κόστος του Radiesse είναι μικρό σχετικά με τα αποτελέσματα που προσφέρει. Έρχεται σε προγεμισμένες σύριγγες και αναλόγως την ποσότητα που θα χρειαστεί ο κάθε ασθενής αλλάζει και το κόστος της θεραπείας. Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι το Radiesse™ έχει μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερο χρόνο δράσης από τα υπόλοιπα fillers, οπότε αυτομάτως το κόστος μειώνεται ακόμα περισσότερο αφού ο ασθενής δεν χρειάζεται επανάληψη πριν από το διάστημα του 1 χρόνου.
 
Για ενα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως:
 
Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες