+30. 2310 229329

Δερμοαπόξεση/ECOPEEL

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και καταξιωμένη συσκευή rejuvenation.
Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλ να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).
Αντιμετωπίζει συνολικά την επιδερμίδα, επειδή έχει τετραπλή δράση δηλ. θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών, ισχυρό μηχανικό ερεθισμό, υπεραιμία και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων.
Η μέθοδος είναι ανώδυνη ,μη επεμβατική ,χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική ,χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ.
Με τον τετραπλό τρόπο δράσης επιτυγχάνεται όχι μόνον η επιφανειακή απολέπιση της επιδερμίδας ,αλλά και η ανάπλαση του δέρματος της περιοχής εφαρμογής σε βάθος και η γενική αναζωογόνηση των φυσιολογικών λειτουργιών του.

Διεγείρει, ενεργοποιεί, τονώνει, αποκαθιστά όλες τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος σε βάθος ,ώστε να έχουμε μία ουσιαστικά υγιή και εμφανισιακά λαμπερή και ευχάριστη επιδερμίδα

Ενδείκνυται για τις εξής εφαρμογές:

-Peeling
-Αναζωογόνηση θαμπού, ξηρού και σκληρού δέρματος
-Ακμή ή προδιάθεση ακμής-βελτιίωση ουλών ακμής
-Μείωση λιπαρότητας επιδερμίδας
-Ξηρή ή σκληρή επιδερμίδα
-Δυσχρωμία και υπερυθρότητα λόγω γήρατος
-Εξάλειψη ρυτίδων και λεπτών ρυτίδων
-Κηλίδες εγκαυμάτων από τον ήλιο-εξάλειψη δυσχρωμιών
-Βελτίωση ατροφικών ουλών
-Θεαματική μείωση ραβδώσεων (ραγάδων)

Η θετική ανταπόκριση του δέρματος μαζί με μια ευχάριστη αίσθηση απαλού ,λείου και ελαστικού δέρματος θα γίνει αμέσως αντιληπτή από την πρώτη εφαρμογή. Τα πλήρη αποτελέσματα θα φανούν με την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Πιθανές αντενδείξεις

-Παθήσεις της επιδερμίδας όπως έρπης ,έκζεμα, δερματίτιδα ή ερυθρότητα.
-Χρήση ρετινοειδών τους τελευταίους 6 μήνες
-Χρήση δυνατών απολεπιστικών κατά το προηγούμενο 2 διάστημα

Μετά την εφαρμογή:

Αμέσως μετά την εφαρμογή γίνεται μια καλή και επιμελής πλύση της περιοχής εφαρμογής και ακολουθεί θρεπτική θεραπεία με μάσκες και ενυδατικές κρέμες.
Συνιστάται στην περιοχή εφαρμογής να μην τοποθετούνται, για 2-3 ημέρες, κρέμες νυκτός ρετινόλης ή αντίστοιχα προϊόντα, παρά μόνο ενυδατικές κρέμες.
Ομοίως στο παραπάνω διάστημα είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακής κρέμας κατάλληλου δείκτη προστασίας.

Διάρκεια Θεραπείας

Μια πλήρης θεραπεία περιλαμβάνει 6-8 συνεδρίες, με μεταξύ τους διάστημα 6-10 ημέρες.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία, αλλά το μακροχρόνιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση της θεραπείας και μέσω της χρήσης των προϊόντων καθημερινής φροντίδας. Μια συνεδρία μπορεί να προηγηθεί άλλων θεραπειών για να προετοιμαστεί το έδαφος (δέρμα) ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες.

Πλεονεκτήματα :

Ενδεικτικά αναφέρονται:
1.Δεν επηρεάζονται καθόλου οι καθημερινές δραστηριότητες του ατόμου. Την ίδια μέρα της εφαρμογής επιστρέφει στις ενασχολήσεις του
2.Είναι ανώδυνη μέθοδος και δεν απαιτείται αναισθησία
3.Είναι μια απλή, απαλή, ελεγχόμενη, αναίμακτη μέθοδος
4.Η ρυθμιζόμενη ένταση εφαρμογής δίνει απολύτως ελεγχόμενο αποτέλεσμα
5.Δεν προκαλούνται ιδιαίτερα τραύματα ή ερεθισμοί
6.Δεν χρησιμοποιεί χημικές ουσίες (απόλυτα φυσική μέθοδος)

Το κυριότερο πλεονέκτημα, που το κάνει μοναδικό είναι ότι δεν αποβλέπει μόνο στην απολέπιση της κερατίνης στιβάδος αλλά :
Με την αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης
Με την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας
Την αποκατάσταση των μηχανισμών της διαπνοής
Και την αναβάθμιση των λειτουργικών δομών της επιδερμίδοςαποβλέπει στην ριζική ανάπλαση των εσωτερικών φυσικών δομών και λειτουργιών του δέρματος μέχρι των στιβάδων του χορίου για μια ουσιαστική και σε βάθος αναζωογόνηση του.

Έτσι το Ecopeel αναδεικνύεται σε μια συνολική λύση για υγιή επιδερμίδα, που είναι ,νοιώθει και δείχνει υπέροχη σε βάθος.